Taller “Guaix: la pinzellada atrevida/ Gouache: la pincelada atrevida.”

 

Taller Tardor 2018 CCVic/ Taller Otoño 2018 CCVic (click para información)

Tallers CCVIC tardor 2018
Inscripcions del 10 al 21 de setembre
Inici dels cursos setmana del 24 al 28 de setembre

Taller d’iniciació al guaix, una pintura opaca molt propera a l’aquarel·la però amb un tractament que proporciona una gran versatilitat.

Es pot aplicar a gairebé totes les superfícies: paper, cartró, fusta, tela amb o sense emprimació.

A diferència de l’aquarel·la, el guaix permet correccions i és el primer pas per dominar tècniques més complexes com l’oli o l’acrílic. Aprendrem barreges de color i les diverses maneres d’aplicar-lo per treure’n el màxim profit.

Prepara’t per fer tota mena de projectes artístics i artesanals!

 

Pintura opaca para todos los gustos.

Se trata de un taller de iniciación al gouache o témpera, una pintura opaca muy cercana a la acuarela pero, con un tratamiento que proporciona una gran versatilidad. Se puede aplicar casi en todas las superficies con o sin imprimación: papel, cartón, madera, tela.

A diferencia de la acuarela, el gouache permite correcciones y es el primer paso para dominar técnicas más complejas como el oleo o el acrílico. Aprenderemos a mezclar colores y las diversas maneras de utilizarla para sacarle el mayor provecho.

¡Prepárate para hacer todo tipo de proyectos artísticos o artesanales!